CEO NOVI SVET TURISTIČKIH USLUGA

Najviši standardi usluga i najniže cene? Mi ih imamo!
KARTE & IZLETI
Izleti su poseban dan ili dani ispunjeni edukacijom i zabavom. Bilo da ste već na odmoru ili jednostavno želite dan za sebe, izleti Meli Tours-a su jedinstveni.
Our team of experts offers professional services possessing extensive local knowledge, expertise and resources.
SMEŠTAJ
Hosting events can be great for your business; you can engage your clients, connect with prospects and get your name out in the news.
Preko 4.000 hotela, apartmana, studija i vila su vam dostupni za bukiranje. Veliki izbor usluga na preko 400 destinacija u Grčkoj.
PREVOZ
We have the knowhow and the dedicated resources to create effective and innovative meetings for you and your clients.
Bilo da ste grupa u potrazi za autobuskim transferom ili par koji želi da iznajmi limuzinu, možemo vam ispuniti upit za transfer na najefikasniji mogući način.
PAKETI
Greece excels in terms of diversity and quality. Choose one of our theme trips.
Posetite antičke znamenitosti širom Grčke. Posetite neke od najjedinstvenijih mesta širom sveta. Istražite lokalne specijalitete. Sledeće putovanje vas čeka!
MICE
Large or small, we have the experience, depth and attitude to meet all your staffing needs.
Dozvolite nam da Vam organizujemo sledeću korporativnu proslavu, privatno druženje ili društveno okupljanje u Grčkoj!
KRSTERENJA
Large or small, we have the experience, depth and attitude to meet all your staffing needs.
Nudimo specijalna krstarenja prilagođene svačijim željama. Pogledajte i istražite naša prijatna krstarenja koja imamo u ponudi.
LETOVI
Our proposals and methodology focuses entirely in group activities, participation and interaction. 
Dozvolite da Meli Tours olakša vašu potragu za najjeftinijim letovima. Pretražite različite destinacije i na hiljade aviokompanija.
Još uvek niste poslovni partner?
NAŠE DESTINACIJE
Grčka ostrva i njen kopneni deo su jedna od najomiljenijih destinacija za godišnje odmore u Evropi koje su popularne zbog svojih čistih i uređenih plaža, sunčanog vremena, duge istorije, kao i raznovrsnih predela koji pozivaju ljude iz celog sveta da iskuse grčko ugostiteljstvo i miran način života.

Neke od najprivlačnijih destinacija su: Halkidiki, rodni kraj Aristotela, Rodos, ostrvo srednjevekovnih tvrđava, sunca i leptira, ostrvo Krf, sa svojim venecijanskim stilom, Mikonos, sa svojim kosmopolitskim karakterom, Santorini, sa najromantičnijim zalaskom sunca, Krit, sa svojim revolucionarnim duhom, Kos sa svojim dugim peščanim plažama, Thassos,jedan od najzelenijih grčkih ostrva.

U Meli Tours-u našim poslovnim partnerima nudimo najpopularnije grčke destinacije, velike ili male, zelene ili neplodne, idealne za kosmopolitske ili opuštajuće odmore, uveravajući u jednu činjenicu: Grčka ispunjava neophodne uslove i pogodnosti kako bi putnicima omogućila nezaboravna putovanja! Posebno interesovanje je dato promociji kako letnjim, tako i zimskim odmorima, city break turama, paketima po meri kao i aktivnim odmorima i krstarenjima.

Pozivamo vas da surfujete našim Web stranama kako biste videli zadivljujuću lepotu Grčke i njenih ostrva.
Otkrijte naše grupne maršute